Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Βασίλης Κεγκέρογλου: Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας

Ορίστηκαν με απόφαση του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, οι νέοι Αντιδήμαρχοι, που αναλαμβάνουν καθήκοντα έως τις 31/08/2025.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 03 / 2024 απόφαση Δημάρχου, καθήκοντα Αντιδημάρχων αναλαμβάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αποστολογιωργάκη – Χαιρέτη Καλλιόπη, Δραμουντάνη – Κουτεντάκη Όλγα, Καλογερίδης Γρηγόριος, Κουρλετάκης Εμμανουήλ, Μελεμενής Γεώργιος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Ψυλλάκης Στέφανος και μεταβιβάζει σε αυτούς τις εξής αρμοδιότητες:

Έμμισθοι:

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΓΙΩΡΓΑΚΗ- ΧΑΙΡΕΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού και Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, στην οποία μεταβιβάζονται οι κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Καστελλίου

2. ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ – ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΟΛΓΑ:  Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ, στην οποία μεταβιβάζονται οι κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Αρκαλοχωρίου

3. ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, στον οποίο  μεταβιβάζονται οι κατά τόπον αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Θραψανού 

4. ΚΟΥΡΛΕΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα

5. ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Άμισθοι:

6. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανασυγκρότησης και Παραλιακού Μετώπου 

7. ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού

Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι οι:

 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ:  Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΛΥΚΟΚΟΚΑΛΟΣ: Εθελοντισμού και Πολιτιστικών Θεσμών 

 ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΜΩΝΑΚΗΣ: Περιβάλλοντος και Οδοποιίας

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί η Αντιδήμαρχος Όλγα  Δραμουντάνη Κουτεντάκη και όταν και αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο Καλλιόπη Αποστολογιωργάκη Χαιρέτη. 

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρει τα εξής: 

“Η ισχυρή εντολή που μας έδωσαν οι δημότες Μινώα Πεδιάδας για μια αποτελεσματική πενταετία που θα αναγεννήσει τον τόπο και θα τον βάλει σε τροχιά προόδου και  ανάπτυξης, αποτελεί οδηγό για τις αποφάσεις και τις ενέργειες μας. Δέσμευση όλων μας είναι ότι θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας”.

Eπίσης, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στον Ευαγγελισμό Καστελλίου (έδρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας), στην αίθουσα της ενορίας, θα διεξαχθεί η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του ν. 3852/2010 (Α΄ 87), όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 4 και 8 του ν. 5056/23, αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί